DESIGNED BY OLWEBDESIGN

Krátce o filosofii naší firmy

Vytisknout
Datum zveřejnění Zobrazeno: 12917

Naše společnost byla založena několika profesionálními překladateli v roce 1996 jako s.r.o. Sídlíme v Hradci Králové blízko historického centra, téměř naproti Krajskému Soudu - tedy v centru, ale s výbornou možností příjezdu a s jednoduchým parkováním.

Důvodem vzniku firmy bylo poskytnout našim zákazníkům kvalitní komplexní služby, které jsou soustředěny na jednom místě a garantují provedení i větších a komplikovanějších zakázek. Cílem naší agentury není vytvářet zisk z vlastní agenturní činnosti, ale veškeré prostředky reinvestovat zpět do zlepšování služeb zákazníkům a nabídky optimálního poměru ceny a kvality. A doufám, že se nám tato snaha daří.

S kým konkrétně jednáte? Seznamte se s našimi pracovníky, které mnoho z Vás zákazníků často ani nevidělo a může tento nedostatek napravit. Osobní kontakt je samozřejmě důležitý, ale v době globalizace, internetu a dalších moderních komunikačních prostředků se většina zakázek zpracovává na dálku a není v našich silách se ani se všemi zákazníky setkat.

Copyright © 2024 ProLingua. Template designed by olwebdesign.